7. september 2015

Festival i Sydgrønland

Fokus på de grønlandske råvarer
Kokkekonkurrencen blev vundet af Jens
 Davidsen i den blå T-shirt. Foto: Anne Marie Knudsen
I disse dage afvikles den årlige tilbagevendende sydgrønlandske fødevarefestival, Igasa.

Festivalen sætter fokus på de grønlandske råvarer - og specielt de mange muligheder, man har i Sydgrønland, hvor landbrug og havebrug går hånd i hånd med det mere traditionelle fangst og fiskeri.

Festivalen har blandt andet budt på helstegt sæl på grill, lammekød i mange variationer, amatørkokke-konkurrence og såmænd også marshmellows...

Kokkekonkurrencen blev i øvrigt vundet af Jens Davidsen for en hjemmekomponeret lakseret.
På Inuili - den grønlandske fødevareskole - er festivalen et af årets højdepunkter, og eleverne arbejder næsten døgndrift.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar